Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezonun en ilginç hikayesine sahip dizi Star TV’de ortaya çıktı!

Bu sezonun en ilginç hikayesine sahip dizi Star TV’de ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan yeni dizilerin iyi sonuçlar getirmediğini herkes görüyor. Kazara Aşk, Ada Masalı, Benim Hayatım ve son olarak da Sana Söz dizileri son aylarda ekrana gelen yapımla ve reytinglerde kanalın beklentilerini gerçekleştiremediler.

Kazara Aşk 13. bölümde final yaptı. Ada Masalı için de 25. bölüm için final kararı alındı. Benim Hayatım dizisi pazar günlerinden perşembe günlerine kaydırıldı. Sana Söz dizisi de 3 değişiklik sonrasında Salı akşamları yayınlanmaya başlandı.

Bu tabloya bakınca Star TV yöneticilerinin de dizilerin tutması için farklı yollar denedikleri ve sonuç almak için ellerinden geleni yaptıkları görülüyor. Kaderimin Oyunu isimli dizinin de Star TV ekranında 3 Aralık Cuma akşamı başlayacağını belirtelim. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak bu yapımın başrolünde yer alıyor.

Bu diziler arasında tanıtımı yapılmaya başlanan ama henüz yayın günü belli olmayan Annemizi Saklarken var. Aslında dizi hem ismi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile çok dikkat çekiyor.

Dizinin fragmanları yayınlandıkça da çok ilginç bir hikayeye sahip olduğuna yönelik hissiyat oluşuyor. Hande Doğandemir’in başrolünde yer aldığı dizide erkek başrol olarak da Kutsi’yi görüyoruz. Kutsi bugüne kadar iyi adam rolleri ile ekranda iz bıraktı. Yeni dizide ise başarılı oyuncunun psikopat ve kötü ruhlu bir adam olarak izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Ojo Pictures imzasını taşıyan Annemizi Saklarken isimli yapımda Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca gibi tanınmış isimler de bulunuyor. Dizinin hikayesine bakıldığında ilginç bir manzara görmekteyiz.

Handan karakterinde Hande Doğandemir ekranda çok farklı bir anne karakteri ortaya koyacak. Çocuk yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan, daha sonra iki çocuk daha dünyaya getirdi. 3 çocuklu bir anne olarak Handan, yeni bir hayat hayali kuruyor. Bu hayali kurarken de çocuklarına karşı farklı davranışları dizi hayranlarını şaşırtacak gibi görünüyor. Handan, aslında zengin koca avcısı bir kadın konumuyla ilgi görecek.

Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan’ın hayatı Dündar ile karşılaşınca değişecek. Kutsi’nin canlandırdığı Dündar, Zerrin ile evlilik yıldönümü kutlaması için hazırlıklar sırasında Handan ile karşılaşacak.

Dündar dışarıdan çok ilgili ve iyi bir adam gibi görünse de gerçekte psikopat bir yönü olan, kötü bir ruha sahip birisidir. Handan ve Dündar karakterleri fragmanlara da yansıyan farklı halleri ile daha şimdiden izleyicilerin dikkatini çekti.

Annemizi Saklarken isimli dizinin hikayesi ile herkesi şaşırtacağına yönelik izleri fragmanlarda bulabilirsiniz.