Ana sayfa Sosyal Medya Çok yakında Annemizi Saklarken dizisiyle ekrana gelecek olan Hande Doğandemir’i mutlu eden doğum günü mesajları!..

Çok yakında Annemizi Saklarken dizisiyle ekrana gelecek olan Hande Doğandemir’i mutlu eden doğum günü mesajları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı Güneşi Beklerken dizisi ile yıldızı parlayan Hande Doğandemir’in son yıllarda televizyon projelerinde pek aradığını bulamadı.

Oyuncu, 2018 yılında sadece 4 bölüm süren Cam Kırıkları dizisinde rol aldı. Doğandemir’in baş rolünde olduğu 2019’daki Yüzleşme dizisi ise sadece 3 bölüm devam edebildi. 2020’de 4 bölümlük Kırmızı Oda rolünden sonra oyuncu Hükümsüz isimli dijital dizide de baş rolde yer aldı.

Hande Doğandemir yeni sezonda Star TV’de yeniden hayranlarının karşısına çıkmak için gün sayıyor. Oyuncu Ojo Pictures imzalı Annemizi Saklarken isimli dizide, Handan isimli iki çocuk annesi bir karaktere hayat verecek.

Dizide Kutsi ile baş rolü paylaşacak olan Hande Doğandemir’in bu rolü kabul etmesinin altında ise güçlü bir kadın hikayesi olması yatıyor. Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan Handan’ı izleyici de çok merak ediyor.

Öte yandan, 22 Kasım 1985 doğumlu olan oyuncu bugün 37 yaşına bastı. Doğum gününde pek çok oyuncu arkadaşı sosyal medya paylaşımlarıyla Hande Doğandemir’in doğum gününü kutladı. Doğandemir’in yakın arkadaşı Nur Fettahoğlu paylaşımına, ‘Gülüşünü sevdiğim kadın sen hep gül, iyi ki ama iyi kiiiii’ yazdı.

Çok yakında Annemizi Saklarken dizisiyle ekrana gelecek olan Hande Doğandemir'i mutlu eden doğum günü mesajları!.. 9

Seda Türkmen ise arkadaşının doğum gününü Sabahattin Ali’nin, ‘Ve alevi o kadar beyaz, o kadar hayat doluydu ki, yanacağı müddeti sonsuzlukla ifade etmek, onun ömrünü kısaltmak olurdu’ sözleriyle kutladı.

Çok yakında Annemizi Saklarken dizisiyle ekrana gelecek olan Hande Doğandemir'i mutlu eden doğum günü mesajları!.. 10

Oyuncu Aslı İnandık da yakın arkadaşının doğum gününü unutmadı. İnandık paylaşımına; ‘Küçük bir mutluluk deposu olarak Hande Doğandemir’i doğduğu için tebrik ederek başlamak isterim’ yazdı.

Çok yakında Annemizi Saklarken dizisiyle ekrana gelecek olan Hande Doğandemir'i mutlu eden doğum günü mesajları!.. 11