Ana sayfa Sosyal Medya Bülent Polat, Gaffur’u resmen giyinmiş durumda, sanki Bir Zamanlar Çukurova’da yaşıyor!

Bülent Polat, Gaffur’u resmen giyinmiş durumda, sanki Bir Zamanlar Çukurova’da yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz perşembe günü 102. bölümü ile birlikte 3. sezonu tamamlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bir dönem daha sona erdi. 4. yeni sezon öncesinde başrol oyuncusu Murat Ünalmış’ın ayrılması ise büyük sürpriz oldu. Hünkar, Yılmaz karakterlerinden sonra Demir de artık hikayede olmayacak. 3 başrol oyuncusu 3. sezonda hikayeye veda etmiş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova’da bir dönem sona ererken, en başından bu yana Gaffur karakteri ile izleyicilerden büyük beğeni toplayan Bülent Polat, yoluna devam ediyor. 4. sezonda da dizide yer alacak olan Bülent Polat, Dizi TV programının sorularını yanıtladı.

Karaktere kendisini çok iyi uyduran ve izleyicilerin de farklı karakter sunumuyla büyük ilgisini çeken Bülent Polat, “Ayfer hanımın kalemi, beni alıp aynı bölüm içinde dramanın tepelerine doğru götürüyor, sonra alıp oradan komediye getiriyor. Bunu dengeli götürmek gerekiyor. Karakter de zaafları olan bir karakter. Zaman zaman kızıyoruz Gaffur’a. En azından ben karakterler çok empati kuramıyorum aslında. Garip, ben onu yaşıyorum. Bir empatiden ziyade zaten Gaffur’u gerçekten giyinmiş durumdayım” açıklamasında bulundu.

Dizi hayranları da usta oyuncunun Gaffur performansına hayran kalıyor. Karakteri canlandırmadığını onu üzerine bir kıyafet gibi giydiğini düşünen dizi hayranları, Bülent Polat’ın muhteşem yeteneklerini de görme fırsatı buldu.

Murat Ünalmış ile 10 yıla varan bir arkadaşlıkları bulunduğunu anlatan Bülent Polat, “Murat’ın köpeği vardı Max, bir şekilde Murat’ın hayatında olmuş böyle dostları. Çiftliğe de bakınca ben hep Gaffur’u, çiftlikteki tombul, yemek yiyen, tembel bir köpek gibi hayal ettim. Özellikle Murat ile olan sahnelerde hep onu konuşuyoruz. Böyle ensemi seviyor falan. O yüzden bütün bu zaaflar seyirci tarafından da eğlenceli ve hoş görülebiliyor” diye konuştu.