Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz bir cümlesiyle Maraşlı dizisi hayranlarının heyecanını yükseltti!

Burak Deniz bir cümlesiyle Maraşlı dizisi hayranlarının heyecanını yükseltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinde Alina Boz ile birlikte Burak Deniz başrolde bulunuyor. Dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı. Hikayede çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Celal Kün karakterine hayat veren Burak Deniz, Alina Boz ile de çok iyi bir uyum yakaladı. İkilinin sosyal medya paylaşımlarına da çok olumlu yorumlar geliyor. Boz ve Deniz ikilisinin enerjisine hayran kalan takipçiler, son dönemin en iyi dizi çiftlerinden birisi olduklarını da belirten mesajlar paylaşıyor.

Maraşlı dizisinde hikayede Necati karakterinin Ömer’in oğlu ve Savaş’ın da ağabeyi olduğunun ortaya çıkması ile birlikte hikaye çok daha heyecanlı bir hale geldi. Dizinin bu noktada ne kadar iddialı olduğunu da Burak Deniz şu cümlesi ile anlattı: “Güzel gidiyor. Şimdi daha da büyük toparlamaya geldik. Bakalım daha iyi olacak gibi. Daha şimdi yeni başlıyor dizi.”

Burak Deniz bir cümlesiyle Maraşlı dizisi hayranlarının heyecanını yükseltti! 7

Dizinin hikayesine vurgu yaparak daha yeni başladıklarını belirterek, heyecanı da artıran oyuncu, partneri Alina Boz ile ilgili sosyal medyada hayranların tepkilerinin de güzel olduğunu ve eğlendiklerini belirtti.

Maraşlı dizisinde setin çok uzun sürebildiğini fakat çekimlerin keyifli geçtiğini anlatan Burak Deniz, ev-iş arasında gidip geldiğine değindi.

Sevgilisi Didem Soydan ile birlikte ata binen ve ormanda yürüyen oyuncu, bu görüntülerle de çok konuşulmuştu. Soydan ile evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna da “Kısmet bu işler, yani üzerine çok düşünülen bir şeyler yok, kısmet bu işler” demekle yetindi.

Sevgilisi Didem Soydan’ın partneri Alina Boz’u kıskandığına yönelik haberlerin komik olduğunu vurgulayan oyuncu, insanların böyle şeyleri konuşmayı sevdiğini de ifade etti.