Ana sayfa Sosyal Medya Oyunculuk mu şarkıcılık mı? Beren Saat tam da kendisinden beklenen yanıtı verdi!

Oyunculuk mu şarkıcılık mı? Beren Saat tam da kendisinden beklenen yanıtı verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat en son Netflix’te izleyicilerle buluşan Atiye dizisinde başrolde yer almıştı. Hayranlarını yeni dizisiyle bir hayli mutlu eden oyuncu, bir süredir ortalarda görünmüyordu.

Beren Saat’in bu süreçte albüm çıkartmak gibi bir hedefinin olduğu da ortaya çıkınca, bu durum hayranları için büyük bir sürpriz oldu. Saat, gazetecilere ilk kez net açıklamalar yaptı. Peş peşe İngilizce şarkılarla hayranlarının karşısına çıkacağını geçen yıl açıklayan oyuncu, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

“İyi gidiyor, çalışıyoruz” diyen oyuncu, müzik konusunda birkaç kişiden destek aldığını ve eşi Kenan Doğulu’nun da hatırlattı ve şöyle konuştu: “Evet Kenan harika aranjmanlar yaptı şarkılara. Yani hayallerimin biraz daha ötesinde, bir albüme dönüşüyor yani heyecanlıyım.”

Muhabirler, “Oyunculuğa mı, şarkıcılığa mı devam edeceksiniz?” şeklinde bir soru yöneltti. Beren Saat, tam da kendisinden beklenen yanıtı verdi: “Hiç öyle bir tercih yapmaya gerek yok ki. Ne gelirse üretmeye devam.”

Atiye dizisinin 3. sezon çekimlerinin tamamlandığını da hatırlatan Beren Saat, televizyon dizileri konusunda sorulan sorulara ise yanıt vermek istemedi.