Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, ‘Cahil Periler’ in setine nasıl veda etti?

Burak Deniz, ‘Cahil Periler’ in setine nasıl veda etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç ve başarılı oyuncu Burak Deniz, ATV’de yayınlanan ‘Maraşlı’ dizisi bittikten sonra soluğu İtalya’da almıştı.

Bugüne kadar pek çok dizide rol alan oyuncu için ‘Maraşlı Celal’ rolü bir dönüm noktası oldu. Rolün hakkını veren ve büyük beğeni kazanan oyuncu, dünyaca ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’ten, yeni dizisi ‘Cahil Periler’ için teklif aldı. Burak Deniz, Disney Channel’da yayınlanacak dizinin dört bölümünde rol almak üzere anlaştı.

Burak Deniz, 'Cahil Periler' in setine nasıl veda etti? 7

‘Cahil Periler’in çekimleri için bir süre İtalya’da kalan oyuncu,  İtalya’daki çekimler sona erince Türkiye’ye döndü ve dizinin son bölümünün İstanbul’daki çekimlerini de tamamladı. Dizide, ‘Asaf karakterini canlandıran Burak Deniz çekimler boyunca, instagram hesabından setten ve karakterinden fotoğraflar da paylaştı. İstanbul’da ki çekimleri tamamlayan Deniz, Cahil Periler’ ekibine, karakterine ve Ferzan Özpetek’e instagram’dan paylaştığı bu fotoğraf ile veda etti.

Burak deniz paylaşımının altına şunları yazdı:

“Lefate İgnoranti yolculuğu bugün itibariyle bitti. Bu vesileyle başta pek sevgili Ferzan Özpetek’e, sonra tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Roma’da dahi beni evimde hissettiren İtalyan ekibe de buradan sevgiler.”