Ana sayfa Dizi Haberleri O artık bir dünya starı! Kerem Bürsin hayatının projesine imza atıyor!

O artık bir dünya starı! Kerem Bürsin hayatının projesine imza atıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile kariyerinde çok büyük bir ivme yakalayan, özel hayatında da Hande Erçel’le ilişkisiyle mutluluğu yakalayan Kerem Bürsin, hayatının en büyük projelerinden birine imza atmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar rol aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek, Şeref Sözü, Güneşi Beklerken gibi başarılı projelerde yer alan, son olarak rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran Kerem Bürsin hiç kuşkusuz hayatının en parlak dönemini yaşıyor.

Özel hayatında, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel’le mutlu bir ilişki sürdüren Kerem Bürsin’in hayran kitlesi Güney Amerika’ya kadar uzanıyor. Bürsin için şimdi bu çalışmaların meyvesini yeme zamanı. Yakışıklı oyuncu çok büyük bir projeye imza atıyor.

O artık bir dünya starı! Kerem Bürsin hayatının projesine imza atıyor! 7

Resmi açıklama Disney’in CEO’su Bob Chapek tarafından yapıldı. Buna göre şirketin dijital yayın platformu Disney +, 2022 yazında Türkiye’deki yayınına başlıyor. Turkish Disney’in ilk dizisinin başrolünde ise Kerem Bürsin rol alacak.

Kerem Bürsin’in rol alacağı dizi, Sen Çal Kapımı dizisinin de yapımcısı olan MF Yapım tarafından çekilecek. Dizinin adı, konusu ya da diğer başrol oyuncusuyla ilgili halen herhangi bir açıklama yapılmadı. Gelişmeleri geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde büyük ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri sona erdi. Gelen haberlere göre Kerem Bürsin ve sevgilisi Hande Erçel, önümüzdeki günlerde yeni bir dizide rol almayacak. Onun yerine çift ABD’ye gidip bir süre orada kalacak. Erçel ABD’de hem oyunculuk dersleri alacak hem de İngilizcesini geliştirecek.