Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in enerjisi Gidenler filmini uçurur!..

Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in enerjisi Gidenler filmini uçurur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yıl Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar adlı dizide partner olan Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz bu defa Netflix için çekilen bir film için birlikte kamera karşısına geçiyor.

Yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı Gidenler adlı filmde bir aşk hikayesi anlatılıyor. İkilinin yeniden bir arada olması hayranlarını heyecanlandırırken iki ünlü oyuncu da sette, daha önce birlikte çalışmış olmanın avantajını yaşıyor.

Şu sıralar filmin çekimlerini gerçekleştiren ikilinin pozitif enerjileri ve birlikte yakaladıkları uyum setten paylaşılan fotoğraflara da yansıyor.

Filmin yönetmeni Ozan Açıktan’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, iki ünlü oyuncunun sette hem çalışıp hem de çok eğlendikleri her hallerinden belli oluyor.

Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz'in enerjisi Gidenler filmini uçurur!.. 71

OGM Pictures  yapımcılığındaki Gidenler’de Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz ikilisine Dolunay Soysert, Ceyda Düvenci ve Şükran Ovalı’nın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Burak Deniz filmde ‘Semih’ adlı bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından karakterinin fotoğrafını paylaşmıştı.

Dilan Çiçek Deniz ise film için imajını yeniledi ve yıllardır koyu renk olan saçlarının rengini açtırıp sarıya boyattı.

Filmin yayın tarihi henüz belirsiz ancak, son dönemin popüler, aranılan iki oyuncusunu bir araya getiriyor olması film hakkındaki merakı hep yüksekte tutuyor.