Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz patladı, Kuruluş Osman’ın diğer rakipleri ile arasında uçurum oluştu!

Sadakatsiz patladı, Kuruluş Osman’ın diğer rakipleri ile arasında uçurum oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin reytinglerinin düşmekte olması Çarşamba rekabetinde zirvede bulunan Kuruluş Osman ile diğer dizilerin arasında büyük bir uçurum açtı. Bu sezon içinde daha önce Sadakatsiz dizisi AB grubunda birincilik alabiliyordu. Ancak Kuruluş Osman’ın çok başarılı geçen üçüncü sezonuna sadık izleyicilerin ilgisi hiç azalmadı…

Sadakatsiz dizisi ise senaryosunda yaşadığı sorunlar nedeniyle izleyici kaybetmeye başladı. Hem Oğlum hem de Son Nefesime Kadar isimli diziler de rekabete katılınca, Kanal D’de yayınlanan Sakadaksiz için işler kötüye gitmeye başladı. Bu sezonun en düşük oranlarını 23 Şubat’ta yayınlanan 50. bölümde elde eden Sadakatsiz, üst sıralardan kopmaya başladı.

İşte bu durum da Kuruluş Osman ile diğer diziler arasında büyük bir uçurumun oluşmasına neden oldu. Çift haneli reytingler alan, sezonun en iyi oranlarına sahip olan Kuruluş Osman, rakiplerine tepeden bakıyor.

Ekranların en çok izlenen dizisi ‘Kuruluş Osman’, atv’de 83’üncü bölümüyle nefesleri keserken reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı.

‘Kuruluş Osman’da Gündüz Bey’le hesaplaşmasının ardından Geyhatu’yu Bitinya’dan söküp atmaya ant içen Osman Bey, beylik postunu geri aldı. Yine heyecanlı geçen bir bölümün ardından ise gelen reytingler çok sevindirdi.

#Merhamet etiketiyle sosyal medyada Türkiye gündeminde yer alan ‘Kuruluş Osman’, reytinglerde de açık ara en çok izlenen yapım oldu. Tüm reyting kategorilerinde zirvede yer alan ‘Kuruluş Osman’ aldığı reytinglerle yine her grupta haftanın en çok izlenen dizi olarak da başarısını devam ettirdi.