Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, Maraşlı dizisine veda eden usta ismi böyle uğurladı…

Burak Deniz, Maraşlı dizisine veda eden usta ismi böyle uğurladı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, dün akşam 18. bölümüyle ekrandaydı. Dizide izleyenleri çok şaşırtan olaylar yaşandı. Alina Boz ve Burak Deniz’in başrolünü oynadıkları diziye 3 kişi birden veda etti! Beklenmeyen bu gelişme karşısında izleyici de çok şaşırdı!

Yeni sezonda devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan diziyle ilgili sezon finali ya da final hakkında bir bilgi bekleniyor. İzleyicilerin dizinin sosyal medya ayağının zayıf olması ve bilgi alamamaktan şikayetçi olmaları yorumlara da yansıyor.

Tims&B Productions imzalı dizinin hikayesindeki ani gelişmeler sonrasında reytingi de önceki haftaya göre daha yüksek geldi.

Maraşlı dizisinin ana karakterlerinden olan Aziz, İlhan ve Necati, dün akşam yayınlanan bölümle yapıma veda ettiler. Aziz karakterini Kerem Atabeyoğlu, İlhan’ı Cemil Büyükdöğerli ve Necati’yi de Serhat Kılıç oynuyordu.

Burak Deniz, Maraşlı dizisine veda eden usta ismi böyle uğurladı... 8

Savaş’ın öldürdüğü Aziz ve İlhan’ı kurtarmaya giden Maraşlı, polis tarafından cinayet suçlamasıyla yargılanıp müebbet hapse mahkum oldu.

Hikayedeki bu beklenmeyen gidişat sonrası dizideki vedalar, izleyici tarafından da ‘final gibi’ yorumunu yaptırdı.

Bu arada Burak Deniz, Maraşlı dizisine veda eden Kerem Atabeyoğlu’nun setten uğurlarken çekilen bir fotoğrafı paylaşarak, 18 bölüm birlikte kamera karşısına geçtiği isme de veda etti…

Burak Deniz, Maraşlı dizisine veda eden usta ismi böyle uğurladı... 9