Ana sayfa Dizi İzle Masum 20 Mayıs Perşembe 424. bölümde kim vurulacak?

Masum 20 Mayıs Perşembe 424. bölümde kim vurulacak?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin Hint dizisi masum 20 Mayıs Perşembe günü saat 15.20’de 424. bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde neler olacağının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Masum’da bugün Naya, Vidya’yı vurur ve suçu Mira’nın üstüne atmaya çalışır. Mansi ve Premila ise planlarının bozulmaması için Gopi’nin ailesiyle görüşmesine engel olur. Mansi, Gopi’ye ne yapacak?

Vidya ve Mira, Priyal’i kurtarmak için bir depoya gider. Depoda onları bekleyen Naya bir köşeye saklanır. Fırsatını bulan Naya, Vidya’yı silahıyla vurur. Mira Vidya’yı apar topar hastaneye kaldırır. Vidya, ameliyattayken tüm ailesi yanına gelir. Mira kız kardeşi için gözyaşı döker fakat polisler Mira’nın suçlu olabileceğini söyleyerek onun ifadesini almak ister.

Öte yandan Mansi ve Premila, gopi’nin bu haberi almasını engellemek için harekete geçer. Planlarının bozulmasını istemeyen ikili, Gopi’ye nasıl bir zarar verecek?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel