Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı dizisinde beklenen gün geldi

Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı dizisinde beklenen gün geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni dizi Maraşlı, yakında izleyicilerle buluşacak. atv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin uzun hazırlık süreci nihayet tamamlandı. Artık çekimlere başlama zamanı geldi.

Maraşlı dizisinin ekibi bugünden itibaren sette bir araya gelerek çekimleri başlatıyor… Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un yer alacağı dizi büyük bir merakla bekleniyor… Bizim Hikaye dizisinde Burak Deniz harika bir performans ortaya koymuştu. Oyuncu, Blu TV’de ise Yarım Kalan Aşklar da yine yeteneğini konuşturdu.

Şimdi ise sıra Maraşlı dizisi ile yeni bir hikaye anlatmaya geldi. Burak Deniz hayranları da sabırsızlıkla yeni karakteri bekliyor… Alina Boz da çok iyi çıkış yapan isimlerden. Elimi Bırakma ile gönüllere yerleşen oyuncu, Aşk 101 dizisinde de başarısıyla göz doldurdu.

Burak Deniz ve Alina Boz uyumunun nasıl olacağı, enerjilerinin diziye nasıl yansıyacağı da hayranların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Dizinin dikkat çeken diğer oyuncuları şöyle: Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Melis İşiten, Ahmet Varlı, Abdül Süsler, Neslihan Acar ve Cemil Büyükdöğerli.

Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Ethem Özışık yazdı. Maraşlı lakaplı bir korumanın hikayesi anlatılacak. Alina Boz, Mahur karakteri ile izleyicinin karşısında olacak.