Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in Gidenler filmindeki karakterleri yürek hoplatıyor!..

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in Gidenler filmindeki karakterleri yürek hoplatıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok beğenilen iki oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz çok yakında Gidenler filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Daha önce Blu TV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde birlikte oynayan ve partner olarak başarılarını kanıtlayan ikilinin yeni filmi merakla bekleniyor.

Filmin konusuyla ilgili çok bilgi yok ancak Burak Deniz filmde ‘Semih’ adlı bir karakteri canlandıracak. Geçtiğimiz günlerde karakterini sosyal medyada görücüye çıkaran oyuncudan sonra partneri Dilan Çiçek Deniz de instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, filmde canlandıracağı ‘Defne’ karakterinin fotoğrafını yayınladı.

Filmin her iki karakteri de ilgi çekici. İki ünlü oyuncunun paylaşımları hayranlarının heyecan dozunu iyice artırdı. Film için imajını değiştiren ve koyu renk olan saçlarını sarıya boyatan Dilan Çiçek Deniz’in paylaşımı hayranlarından, ‘Heyecanla bekliyoruz’ şeklinde yüzlerce yorum aldı.

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in Gidenler filmindeki karakterleri yürek hoplatıyor!.. 8

OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı Gidenler adlı filmde bir aşk hikayesi anlatılacak. Film izleyiciye çok romantik bir hikayeyi aktaracak.

Filmde Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz ikilisine Dolunay Soysert, Ceyda Düvenci ve Şükran Ovalı’nın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in Gidenler filmindeki karakterleri yürek hoplatıyor!.. 9

‘Semih’ ve ‘Defne’ karakterleri şimdiden yürekleri hoplatırken Gidenler filminin ne zaman izleyiciyle buluşacağı ise  henüz açıklanmadı.