Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra’sı, Burcu Özberk’ten hayranlarını üzen sosyal medya mesajı!

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra’sı, Burcu Özberk’ten hayranlarını üzen sosyal medya mesajı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yaz dizisi olarak başlayan Fox TV’nin başarılı yapımlarından Aşk Mantık İntikam, kış döneminde de Cuma akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Başrolü İlhan Şen ile paylaşan güzel oyuncu Burcu Özberk’in dün gece twitter hesabından paylaştığı yorum hayranlarını üzdü.

Oysa ünlü oyuncu yeni yıla iyi temennilerle Kıbrıs’ta girmiş, verdiği bir röportajda 2021 yılının kendisi için çok iyi geçtiğini anlatarak, her yıl kendisini daha güvende hissederek ilerlediğini anlatmıştı.

2022 yılı içinse çok şeyler bekleyen oyuncu, şunları söylemişti: “Büyük enerji ve büyük hayallerle gireceğim. Çok güzel bir yerdeyim, çok güzel vakit geçirdim. Çok pozitif ve huzur depoladım.”

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra’sı, Burcu Özberk’ten hayranlarını üzen sosyal medya mesajı! 9

Fakat anlaşılan yılbaşından bu yana geçen üç ayda çok yoğun çalışan oyuncunun işleri yolunda gitse de aşk hayatı istediği gibi gitmiyor. Dün gece “yalnızlığına hesap sorar” şekilde paylaştığı twitter mesajında “Sevmek için yaratılmış kalpler hep bomboş…. Niye?” yazdı.

Son dönemde partneri İlhan Şen ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Burcu Özberk, bu aşkı yalanlamış, konuyla ilgili ise şu açıklamada bulunmuştu; “Sevdiklerimiz bizim eski fotoğraflarımızı photoshop yapmış sonra da onu gerçek zannetmişler o yüzden haber olmuş ama hayatımda birisi olursa, bir ilişki yaşarsam gizlenerek yaşamam.”

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra’sı, Burcu Özberk’ten hayranlarını üzen sosyal medya mesajı! 10

Güzel oyuncunun mesajına kısa sürede pek çok yorum geldi. Bazı takipçileri onu teselli edip içten dilekleriyle kucaklamaya çalışırken, bazı takipçileri ise ona hak vererek böylesinin daha iyi olduğunu dile getirdiler: “Valla Burcu’m, yalan yok böyle daha iyi. Kırılmaktan, acı çekmekten koruyorsun kendini. Bir de kendi dertlerin yetmiyormuş gibi onun dertlerini sırtlanman var. Çok yorucu. Gerek yok, yalnızlık da güzel vakit geçirmeyi bilince.”

Aşk Mantık İntikam dizisinin Esra’sı, Burcu Özberk’ten hayranlarını üzen sosyal medya mesajı! 11