Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Engin Akyürek hala zirvede! Çağlar Ertuğrul yükselişte!

Burak Deniz ve Engin Akyürek hala zirvede! Çağlar Ertuğrul yükselişte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup, son günlerin sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncularını açıkladı. Listedeki ilk iki isim şaşırtmadı.

Birinciliği elde eden isim Maraşlı dizisinin Celal’i Burak Deniz oldu. ATV’de yayınlanan dizide partneri Alina Boz’la müthiş bir uyum yakalayan Burak Deniz 739.900 paylaşımla en yakın rakibi olan Engin Akyürek’i açık ara geçti.

Engin Akyürek, sadece Türkiye’de değil tüm dünyada çok sağlam bir hayran kitlesine sahip. Star TV dizisi Sefirin Kızı’nda Sancar Efe’yi canlandıran Akyürek, efsane dizi Kara Para Aşk’tan yıllar sonra Tuba Büyüküstün’le yeniden bir araya gelmişti. Kara Para Aşk yayınlandığı dönemde yurt dışında büyük ilgi görmüş ve ikiliye büyük hayran kitlesi kazandırmıştı. Ancak buna rağmen Engin Akyürek, Burak Deniz’in gerisinde kaldı ve 577.200 paylaşımla ikinci oldu.

Burak Deniz ve Engin Akyürek hala zirvede! Çağlar Ertuğrul yükselişte! 4

Çağlar Ertuğrul ise listede üçüncü sırada yer aldı. Ancak 241.600 paylaşımla ilk iki sıranın bir hayli gerisinde kaldı. Genç oyuncu halen TRT 1 dizisi Teşkilat’la gündemde. Özellikle son bölümdeki uçak sahnesi tüm izleyicilerin milli duygusunu kabartmış, dizi ve oyuncular hakkında birçok paylaşım yapılmıştı. Çağlar Ertuğrul, sosyal medya yansımalarını iki kat arttırarak, 3. sıraya yükseldi.

Show TV dizisi Alev Alev’in İskender’i Berker Güven dördüncü sırada yer aldı. 160.300 paylaşımla listede yer alan oyuncu, Alev Alev dizisinin en ilgi çeken karakterlerinden biri haline geldi. İskender’in Çiçek’e olan aşkı ve bu aşk uğruna geçirdiği değişim karakterin nefret edilirken sevilmesine neden oldu.

Finale yaklaşan Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un Yamaç Koçovalı’sı Aras Bulut İynemli 131.900 paylaşımla beşinci sırada yer aldı.

Sosyal medyadaki erkek oyuncular sıralamasındaki bir değişim de yeni oyuncuların Top 10 listesine girmesi oldu. Son Yaz dizisinin iki oyuncusu; Ali Atay ve Alperen Duymaz, bu hafta 9. ve 10. sıraya yerleşti.