Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz yeni sezon için dizi tercihini yaptı!

Burak Deniz yeni sezon için dizi tercihini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz’in yeni sezonda ne yapacağını hayranları merakla bekliyordu. Geçen sezon Maraşlı isimli atv dizisinde Alina Boz ile partner olan oyuncu, çok başarılı bir sezon geçirdi.

Maraşlı Celal karakteri ile hayranlarının gözünde bir kat daha büyüyen Burak Deniz, çok iyi bir performans sergilemesinin yanı sıra tarzıyla da akıllara yazıldı. Ünlü oyuncu yaz döneminde Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisi için de İtalya’da bulundu. Dizinin sadece 4 bölümünde yer alan Burak Deniz, Arman isimli bir fotoğrafçıya hayat verdi.

İtalya’da kendisine yeni arkadaşlar da kazanan Burak Deniz, Disney Plus’ta yayınlanacak Cahil Periler dizisi ile çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşma imkanı da bulmuş olacak.

Ünlü oyuncuya bir de Türkiye’den önemli bir dizi teklifi vardı. Tims&B tarafından uzun süredir hazırlıkları süren fantastik dizi Şahmeran için başrol erkek oyuncusu aranıyordu. En güçlü aday olarak da Burak Deniz ismi gösterilmişti. Sonunda bu iddialar doğru çıktı.

Burak Deniz’in yeni sezon için Şahmeran dizisinde rol almayı kabul ettiği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş bu transferi duyururken, ekibin ay sonunda Adana’da çekimlere başlaması bekleniyor.

Burak Deniz hayranları, Serenay Sarıkaya ile nasıl bir uyum yakalayacaklarını da heyecanla bekliyor.