Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya’ya partner bulundu, Şahmeran dizisi müthiş geliyor!

Serenay Sarıkaya’ya partner bulundu, Şahmeran dizisi müthiş geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönecek olmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan aşk iddialarını sadece dizinin heyecanını yaşadığını söyleyerek yalanlayan oyuncu, yakında sete çıkacak.

Şahmeran isimli Netflix için hazırlanan dizide erkek başrolün kim olacağı konusu uzun bir süredir bekleniyordu. Geçen ay Burak Deniz’e teklif yapıldığı ve yanıt beklendiği şeklinde iddialar ortaya atılmıştı. Burak Deniz en son atv ekranında yayınlanan Maraşlı dizisinde başrolde yer almıştı.

Serenay Sarıkaya'ya partner bulundu, Şahmeran dizisi müthiş geliyor! 7

Sonunda bu transfer netleşti. Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisindeki yeni partneri Burak Deniz oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş bu gelişmeyi duyururken, ekibin Adana’da çekimlere başlayacağı bilgisini de verdi.

Maraşlı dizisinin finalinin ardından Burak Deniz, Temmuz ayında İtalya’da Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisine katılmıştı. Sonrasında bir süre dinlenme fırsatı bulan oyuncu, yeniden sete çıkmaya hazırlanıyor.

Ay sonunda dizinin ekibinin bir araya gelerek çekimleri başlatması bekleniyor. Pınar Bulut’un hikayesini yazdığı dizinin fantastik bir öyküsü bulunuyor. Şahmeran isimli dizinin çekimleri Adana’nın yanı sıra Tarsus ve Datça’da çekilecek.