Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde müthiş bir transfer!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde müthiş bir transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 6 sezon devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bir sezona hazırlanıyor. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonda çok daha etkili olması bekleniyor.

Her sezon öncesinde dizinin ekibi hem hikayede hem de oyuncu kadrosunda önemli düzenlemeler yaparak hayranların heyecanını artırıyor. Bu sezon da benzer bir durum yaşanıyor… Dizinin hikayesinin farklılaştığı belirtilirken, Oktay Kaynarca kendisinin bile çok merak ettiğini, heyecanla yeni sezon hikayesini beklediğini söylemişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin ay sonunda sete çıkarak çekimlere başlaması beklenirken bir de transfer gelişmesi yaşandı. Bu önemli gelişme dizi hayranlarını çok memnun edecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde müthiş bir transfer! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Uğur Yücel ile dizide rol alması konusunda anlaşma sağlandı. Mafya dizisi olarak tarif edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yedinci sezonunda en büyük yenilik Uğur Yücel’in hikayeye katılması olacak.

Usta oyuncu geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde bir süre rol almıştı. Uğur Yücel’in gelişinin dizide neleri değiştireceği de merakla bekleniyor.