Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’e dünyaca ünlü yönetmenden büyük teklif! Gidiyor!

Burak Deniz’e dünyaca ünlü yönetmenden büyük teklif! Gidiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Maraşlı dizisiyle ekranlarda olan Burak Deniz, yapımcıların da gözdesi bir isim. Rol aldığı projelerde adından söz ettiren oyuncu, BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisindeki performansıyla da beğeni toplamıştı. Ardından Maraşlı dizisinde rol almaya başladı.

Alina Boz ile başrolünde oynadığı atv’nin dizisiyle de gündemden düşmüyor. Sosyal medyada da çok konuşulan oyuncu, yapılan ölçümlemelerde de en çok konuşulan erkek oyuncular listesinin başında geliyor.

Burak Deniz’in başına şu sıralar bir talih kuşu daha konmuş görünüyor! Deniz, İtalya’da yaşayan Türk asıllı ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in meşhur filmi Cahil Periler’in dizi versiyonundan teklif aldı.

Aslında bu teklif ilk olarak Can Yaman’a gitmişti. Şu sıralar İtalya’da olan ve bir makarna reklamında oynayan, ardından da Sandokan isimli bir İtalyan dizisinde oynamaya hazırlanan Yaman, iki diziyi aynı anda yürütmek istemediği için Ferzan Özpetek’in dizisini reddetmişti.

Ferzan Özpetek, dizi için aradığı ismi sonunda buldu! Burak Deniz, Haziran ayında Cahil Periler dizisinde oynamak için İtalya’ya gidiyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Burak Deniz’in 15 Haziran’da dizi için İtalya’ya gideceğini duyurdu. Disney için çekilen dizide Asaf isimli bir fotoğrafçıya hayat verecek olan Burak Deniz, 8 bölümlük diziye 4. bölümde dahil olacak. Teyzesini Serra Yılmaz’ın canlandıracağı oyuncu, dizinin İstanbul ayağını oluştururken, projenin belli bölümleri Türkiye’de çekilecek.