Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Efsun’u Damla Sönmez, finalden hemen sonra bir başka diziye transfer oluyor!

Çukur’un Efsun’u Damla Sönmez, finalden hemen sonra bir başka diziye transfer oluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çukur dizisi finale doğru ilerlerken, dizinin oyuncularının yeni projeleri de birer birer ortaya çıkmaya başladı. 4 sezondur ekranlarda olan fenomen dizinin finali için geri sayım da başladı! Son 2 bölümü kalan dizide Efsun’a hayat veren Damla Sönmez’in de yeni dizisi ortaya çıktı.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili’nin yer aldıkları Çukur dizisi, ekrana damgasını vuran bir finalle veda etmeye hazırlanıyor.

4 sezondur izleyenleri her Pazartesi ekran başına çeken diziden pek çok karakter gelip gitti. Hepsi de hikayeleriyle sarsan ve oyunculuklarıyla da izleyenlerin beğenisini toplayan isimler oldu.

Bu isimlerden birisi de Damla Sönmez. Efsun karakteri ile hem hikayeye bambaşka bir gidişat kazandırdı hem de oyunculuğu ile Damla Sönmez’e bir kez daha izleyiciden övgü dolu yorumlar geldi.

Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez, finalden hemen sonra bir başka diziye transfer oluyor! 7

Sönmez, Çukur dizisinin final yapmasının ardından dijital bir projede rol alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Damla Sönmez, BluTV’de yayınlanmaya başlayan ve başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı Saygı dizisinde oynayacak.

Saygı dizisinin ilk sezonu şu an yayında. Miray Daner, Boran Kuzum ve Erkan Can’ın da rol aldığı dizinin 2. sezonunda bir de yönetmen değişikliği yaşanacak. Bu kez yeni sezonu Ender Mıhlar yönetecek. Cast çalışmaları da devam ediyor.

Bu arada Çukur dizisinden ayrılan Kubilay Aka, romantik komedi dizisi Cam Tavanlar’a geçerken, Necip Memili’nin de Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alacağı bir süre önce öğrenilmişti.