Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’e takipçisinden ‘Gülüşün bana oksijen’ yorumu!..

Burak Deniz’e takipçisinden ‘Gülüşün bana oksijen’ yorumu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz ATV’de yayınlanan ve baş rolünde yer aldığı Maraşlı dizisiyle kariyerinde önemli bir sıçrama yaptı.

Yakışıklı oyuncu dizi final yapar yapmaz soluğu İtalya’da aldı ve Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği Cahil Periler isimli dizide rol aldı.

Hiç boş durmayan oyuncu şu sıralar Serenay Sarıkaya ile birlikte dijital bir platform için ‘Şahmeran’ adlı diziyi çekiyor. Hayranlarıyla sosyal medya paylaşımlarıyla hasret gideren yakışıklı oyuncunun son paylaşımı takipçilerini mest etti.

Instagram hesabından ‘Güldüğüm fotoğraf’ yazarak aşağıda ki paylaşımı yapan Burak Deniz’e kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Burak Deniz'e takipçisinden 'Gülüşün bana oksijen' yorumu!.. 8

Burak Deniz’in paylaşımı takipçilerinden, ‘Bu ne güzel fotoğraf böyle’, ‘Hep gül sen canım’, ‘Gülüşün bana oksijen’ şeklinde pek çok yorum aldı.

Öte yandan ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı ve ‘Benlik bişey yoksa çıkıyorum’ yazdığı aşağıda ki paylaşımına rol arkadaşı Serenay Sarıkaya’nın gülücük emojisi bırakması da dikkat çekti.

Burak Deniz'e takipçisinden 'Gülüşün bana oksijen' yorumu!.. 9