Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nü ekrana döndüren Kaderimin Oyunu çekimlere başladı!

Akın Akınözü’nü ekrana döndüren Kaderimin Oyunu çekimlere başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisiyle parlayan ancak dizinin sona ermesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen herhangi bir projede yer almayan Akın Akınözü’ni ekranlara döndüren dizinin çekimleri nihayet başladı. Akın Akınözü, Kaderimin Oyunu isimli dizide başrolü Öykü Karayel ve Sarp Apak’la paylaşıyor.

ATV’de yayınlandığı dönem sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesi edinen Hercai dizisi, başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün kariyerinde büyük bir patlama olmasını sağlamıştı. Hercai’nin sona ermesinin üzerinden aylar geçti. Bu süre içinde Ebru Şahin yeni projesini çoktan belirlerken Akın Akınözü’nün hala ekrana gelmemesi büyük merak uyandırmıştı.

Oyuncu nihayet bir süre önce yeni projesini belirledi. Akın Akınözü, Sefirin Kızı dizisinin ardından Kardeşlerim ile öne çıkan NGM Medya’nın yeni çekeceği dizi olan Kaderimin Oyunu’nda yer almak üzere bir süre önce imzayı attı. Dizinin çekimleri de bugün itibariyle başladı.

Akın Akınözü'nü ekrana döndüren Kaderimin Oyunu çekimlere başladı! 8

Kaderimin Oyunu adlı dizide 30’lu yaşlarda olan Asiye karakterinin güçlü bir kadın duruşu sergilemesine şahit olacağız. Asiye’yi canlandıracak Öykü Karayel de, evlenip bebek sahibi olduktan sonra ilk projesinde yer alıyor.

Akın Akınözü'nü ekrana döndüren Kaderimin Oyunu çekimlere başladı! 9

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu şöyle olacak: Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer.

Cemal hem eşini hem de iki çocuğunu daha iyi bir yaşam için bırakıp gider. Helin isimli varlıklı kadın Cemal’in aklını çeler ve onu ailesinden koparınca da Asiye, iki çocuğu ile yaşam mücadelesine başlar. Asiye, bu yaşam mücadelesi sırasında Mahir ile karşılaşır ve tüm kaderi bir anda değişir.