Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş izleyiciyi Romanların renkli dünyasına taşıyacak!

Üç Kuruş izleyiciyi Romanların renkli dünyasına taşıyacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin final bölümünde yapılan ilk tanıtımından bu yana büyük bir heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisinde buluşmaya çok az kaldı. Çekimleri çoktan başlayan ancak ilk bölümünün tarihi hala açıklanmayan dizi izleyiciyi Roman dünyasına taşırken, onların ezilmişliklerini de gündeme taşıyacak.

Üç Kuruş dizisinin ilk tanıtımı nihayet yayınlandı. Son derece renkli görüntülerin bulunduğu dizinin tanıtımı kimi izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla karşılanırken kimi izleyiciler ise hiç beğenmedi.

Romanların renkli dünyasını evimize getirmeye hazırlanan Üç Kuruş dizisi, farklı görüntülerle karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Renkli kostümler, danslar ve müzikle Roman mahallesi Çıngıraklı’daki hayatı izleyeceğimiz dizi romanların ezilmişliklerini de dile getirecek.

Özellikle tanıtımdaki kısa bir sahne dizinin tarih boyunca ezilen Romanların dünyasına farklı bir bakış açısı da getirecek gibi görünüyor. Tanıtımın söz konusu sahnesinde bir kadın doktor, roman olduğunu belirterek “Bütün romanlar filmdeki gibi darbukacı, çiçekçi, yankesici, falcı olmuyor. Eğer önümüz kesilmez de okuyabilirsek bazılarımız doktor da çıkabiliyor işte” diyor.

Son dönemin başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un buluştuğu yeni dizinin senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak yazdı. Roman mahallesi Çıngıraklı’da gerçekleşen görkemli düğünün dikkat çektiği tanıtımda Kartal ve Efe’ye dair verilen ilk ipuçları izleyicinin ilgisini artırıyor.

Üç Kuruş çok yakında her pazartesi Show TV’de!