Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in aşkta yüzü gülmedi!

Burak Deniz’in aşkta yüzü gülmedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin Maraşlı dizisinde Alina Boz ile baş rolü paylaşan ve dizide canlandırdığı ‘Maraşlı Celal’ karakteri ile hayran kitlesini bir hayli artıran Burak Deniz Maraşlı’da çok iyi bir performans sergilemesinin yanı sıra tarzıyla da akıllara yazıldı.

Maraşlı’nın  final yapmasının ardından Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisi için İtalya’ya giden oyuncu dizinin sadece 4 bölümünde yer alarak, ‘Arman’ isimli bir fotoğrafçıya hayat verdi.

Son olarak Serenay Sarıkaya ile birlikte Netflix için çekilen fantastik dizi Şahmeran’da rol alan Burak Deniz, şu sıralar aşk hayatıyla gündemde.

Manken Didem Soydan ile aşk yaşayan ve ünlü mankene aşkını sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dile getiren Burak Deniz’in Soydan ile ilişkisini sonlandırdığı ortaya çıktı.

Burak Deniz'in aşkta yüzü gülmedi! 8

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan çiftin ayrılığının, Didem Soydan’ın son dönemde verdiği cüretkar pozlardan kaynaklandığı iddia edildi. İddialara göre; Burak Deniz sevgilisinin pozlarından rahatsız oldu ve çiftin ilişkisi sona erdi.

Burak Deniz'in aşkta yüzü gülmedi! 9

Ayrılık haberleriyle gündemde olan Burak Deniz sosyal medyadan yaptığı son paylaşımıyla da dikkat çekti. Art arda fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncunun, instagram hesabından Didem Soydan ile birlikte yer aldığı fotoğraflarını sildiği de gözlerden kaçmadı. Çift sosyal medyada da birbirini takip etmeyi bıraktı.