Ana sayfa Sosyal Medya Reyting birincisi Yasak Elma, sosyal medyada yine sınıfta kaldı! Kalp Yarası açık ara lider!

Reyting birincisi Yasak Elma, sosyal medyada yine sınıfta kaldı! Kalp Yarası açık ara lider!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma, bu sezon açık ara Fox TV’nin en başarılı dizisi oldu. Beşinci sezona düşük reytingle başlayan ancak çok kısa sürede birinciliğe zıplayan Yasak Elma, sosyal medyada ise sınıfta kaldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 25 Ekim Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaşlığı Kalp Yarası’nın reytinglerdeki düşüşü sürüyor. Yaz dizisi olarak başladığında çok iyi reyting sonuçları alan dizi yeni sezonda rekabetin sertleşmesiyle düşüş yaşadı.

Reyting birincisi Yasak Elma, sosyal medyada yine sınıfta kaldı! Kalp Yarası açık ara lider! 7

Ancak Kalp Yarası sosyal medyadaki liderliğini elden bırakmıyor. İlk bölümünden bu yana pazartesi gecelerinin sosyal medyada en çok konuşulan dizisi olmayı başaran Kalp Yarası dün akşam da bu unvanı elden bırakmadı. Kalp Yarası dün gün boyunca hakkında yapılan 114 bin 619 paylaşımla günün birincisi oldu.

Reytinglerin birincisi Yasak Elma ise sosyal medyada rakibinin çok çok gerisinde kaldı. Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın, herkesin içinin yağlarını eriten intikam sahnesi dahi sosyal medyada rakibini geçmesini sağlayamadı. Yasak Elma, 17 bin 582 paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

Yakında bu sıralama değişebilir. Zira pazartesi akşamları yayınlanacağı açıklanan Alpaslan ve Üç Kuruş dizisi Yasak Elma’nın izleyicilerinden önemli bir kısmını çalabilir. Ancak o gün gelene kadar Yasak Elma birinciliğin tadını çıkaracak gibi görünüyor.