Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in duyulmasını istemediği özelliği ne?

Burak Deniz’in duyulmasını istemediği özelliği ne?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçen sezon ATV’nin Maraşlı dizisinde Alina Boz ile partner olan ve başarılı bir sezon geçiren oyuncu Burak Deniz ‘Maraşlı Celal’ karakteri ile hayran sayısını bir hayli artırdı.

Dizide çok iyi bir performans sergileyen oyuncu tarzıyla da akıllara yazıldı. Maraşlı’nın final yapmasının ardından hiç dinlenmeden yaz döneminde Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisi için İtalya’ya gitti. Dizinin sadece 4 bölümünde yer alan Burak Deniz, Arman isimli bir fotoğrafçıya hayat verdi.

Şu sıralar Serenay Sarıkaya ile birlikte Netflix için Şahmeran dizisini çeken Burak Deniz’in hayvan sevgisi de hayranları tarafından biliniyor. Oyuncu zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda da bu sevgisini dile getiriyor.

Burak Deniz'in duyulmasını istemediği özelliği ne? 8

Posta Gazetesi’nde yer alan habere göre ünlü oyuncu, sahipsiz köpekleri besleyen bir derneğin yardım çağrısına sessiz kalamadı. Beylikdüzü’nde bulunan ve düzenli olarak ormanlık alanlardaki sahipsiz köpekleri besleyen ancak bu hafta zor durumda kalan bir dernek, sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

Burak Deniz'in duyulmasını istemediği özelliği ne? 9

Oyuncu Burak Deniz, bu çağrıya sessiz kalmadı oyuncu, derneğe 50 büyük paket mama gönderdi. Bir hayvan sever olan oyuncunun dernek ve barınaklara düzenli olarak yardım yaptığı, ancak bunun çok duyulmasını istemediği de öğrenildi.

Oyuncunun ilk sezonu 8 bölümden oluşacak Şahmeran dizisinin Netflix’te 2022 yılının ilk aylarında izleyicisiyle buluşması bekleniyor.