Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora bu rolüyle alır yürür!

Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora bu rolüyle alır yürür!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle İçerde ve Çukur dizilerinin hayranlarının dört gözle beklediği Üç Kuruş dizisi nihayet dün akşam Show TV’de başladı. İlk bölümüyle izleyicilerin çoğunluğu tarafından çok beğenilen Üç Kuruş’un en dikkat çekici oyuncularından biri Aslıhan Malbora oldu.

Aylardır büyük bir heyecanla yolu gözlenen Üç Kuruş dizisinin ilk bölümü dün akşam başladı. Böylece Ay Yapım’ın yeni iddialı dizisi de reyting macerasına ilk adımını attı. Kalp Yarası ve Yasak Elma gibi güçlü rakiplerle yarışan Üç Kuruş, ilk bölümüyle izleyiciden artı puan aldı.

Üç Kuruş’un tüm oyuncuları çok iddialı isimler. Aslıhan Malbora ise içlerinde en gençlerden biri. Dolayısıyla Üç Kuruş, Malbora için yeteneğini kanıtlaması açısından çok büyük bir fırsat.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora bu rolüyle alır yürür! 7

26 yaşındaki Malbora, ilk olarak kariyerine 2017 yılında Seven Ne Yapmaz isimli dizi ile adım attı. Ardından Kalbimin Sultanı dizisinde oynadı. 2019 yılında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla dikkat çekti.

Üç Kuruş Malbora’nın yedinci dizisi. Aslıhan Malbora Üç Kuruş’ta Çıngıraklı Mahallesi’nin patronu, Uraz Kaygılaroğlu tarafından canlandırılan Kartal’ın kız kardeşi Leyla’yı canlandırıyor.

Üç Kuruş’un ilk bölümünde özellikle Leyla ile Kartal’ın karşılıklı oynadığı düğün sahnesi çok dikkaç çekiciydi. Oynama sahnesinde Malbora izleyicilerden tam not aldı.

Leyla farklı bir karakter ve Aslıhan Malbora da bu karakteri canlandırabilmek için özel eğitimler aldı. Roman dansı konusunda kendisini geliştiren oyuncu ayrıca barmenlik eğitimi de aldı. Malbora karakterini şu sözlerle anlattı: “Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş.”