Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti görüşmek için özel çaba harcıyor!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti görüşmek için özel çaba harcıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezonu ile atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Başarılı bir projede çok etkili bir oyunculuk sergileyen Burak Özçivit, özel yaşamı ile de gündemden düşmüyor.

Fahriye Evcen ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu, ayrıca temsil ettiği marka için de önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Giyim markasının etkinliğinde kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, sorulara da yanıt verdi.

Kuruluş Osman dizisi için 6 gün çalışmak durumunda olduğunu anlatan oyuncu, boş kaldığı bir gününü de reklam filmine harcadı. Oyuncu, çok eğlenceli bir reklam çekimi gerçekleştirdiklerini anlattı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti görüşmek için özel çaba harcıyor! 7

Oyuncu, “Dizinin ritmi çok başka oluyor, reklamın ritmi başka oluyor. Bizim için de birazcık nefes alma alanı, başka bir şey oynuyoruz. Daha eğlenceli bir karakter oldu. Birebir benim seçimimdi” diye konuştu.

Burak Özçivit, şehir hayatı içinde geçen reklam filmini pandemi koşulları sonrasında kendi isteğiyle seçtiğini ifade etti.

Alparslan isimli TRT1 dizisinin başrolünde yer alan eşi Fahriye Evcen ile aynı gün boş kalmak için çaba harcadıklarını anlatan Burak Özçivit, o günü de çocuklarıyla bir arada geçirdiklerini anlattı.

Oğlu Karan’ın iyi olduğunu ifade eden Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in de yoğun bir tempoda çalıştığını hatırlattı ve aynı döneme yansıyan yoğun dizi ortamını ilk kez deneyimlediklerine değindi.