Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit öyle bir balık tuttu ki görenlerin ağzı açık kaldı!

Burak Özçivit öyle bir balık tuttu ki görenlerin ağzı açık kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin sevilen ve fenomen haline gelen dizisi ‘Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2013 yılında ‘Çalıkuşu’ dizisinde tanışmış ve rol arkadaşlığı aşka dönüşmüştü.

2017 yılında nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren ünlü çiftin 2019 yılında Karan adında oğulları dünyaya geldi. Şimdilerde Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen ve 2 yaşında ki oğulları Karan ile Bodrum’da tatilin keyfini çıkarıyor.

Burak Özçivit öyle bir balık tuttu ki görenlerin ağzı açık kaldı! 9
Özçivit, tatilden görüntülerini de sık sık instagram hesabından paylaşıyor. Tatillerini teknede geçiren Özçivit ailesi yoğun geçecek yeni sezon öncesi enerji depoluyor.Oğulları ile keyifli vakit geçiren Özçivit teknede balık da tutuyor. Oyuncu balık balık tuttuğu bir videosunu instagram hesabında paylaşınca, oltaya takılacak balık da takipçileri arasında merak konusu oldu.

Burak Özçivit’in balık tuttuğu videosu;

Yakışıklı oyuncu, tuttuğu devasa balığın fotoğrafını  ‘Karan’ın Gu Gu’su’ yazarak takipçileri ile paylaştı. Fahriye Evcen ise fotoğrafın altına ‘Bu dolaba nasıl sığacak’ yorumunu yaptı. Çiftin oğulları Karan’ın ise balığı gördüğünde ki şaşkınlık ifadesi ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Burak Özçivit öyle bir balık tuttu ki görenlerin ağzı açık kaldı! 10

Burak Özçivit öyle bir balık tuttu ki görenlerin ağzı açık kaldı! 11