Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı gitti İtalyan Burak geldi! Burak Deniz’in İtalya’daki sette çekilen fotoğrafı yakıyor!

Maraşlı gitti İtalyan Burak geldi! Burak Deniz’in İtalya’daki sette çekilen fotoğrafı yakıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Burak Deniz bugüne kadar birçok dizide rol aldı. Ancak en büyük çıkışını ATV’de yayınlanan ve başrolünü Alina Boz’la paylaştığı Maraşlı dizisiyle yaptı. Dizi final yapar yapmaz yeni projesi için soluğu İtalya’da alan Deniz’in son paylaştığı fotoğraflar ortalığı yıkmaya devam ediyor.

Maraşlı dizisinde, bıyıklarıyla geleneksel bir Anadolu erkeğini canlandıran Burak Deniz rolünün altından öyle büyük bir başarıyla kalktı ki, Celal karakteriyle hafızalarda çoktan yer etti. Maraşlı dizisi çok sevilmesine rağmen yetersiz reytingler gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Her ne kadar başarısız bir proje gibi görünse de Maraşlı, Burak Deniz için bir dönüm noktası oldu.

Burak Deniz, Maraşlı çekimleri sırasında dünyaca ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’ten, yeni dizisi Cahil Periler için teklif aldı. Burak Deniz, Disney Channel’da yayınlanacak dizinin dört bölümünde rol alacak. İtalya’daki çekimler sona erince Türkiye’ye dönecek olan oyuncu, dizinin rol alacağı son bölümünün İstanbul’daki çekimlerinde de görev alacak.

Yakışıklı oyuncu İtalya’dan paylaştığı pozlarla ortalığı yakıp yıkmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan son fotoğrafta Burak Deniz’in, Maraşlı dizisinde canlandırdığı Celal karakterinden ne kadar farklı olduğu da açıkça belli oluyor.

Aslında Özpetek ilk olarak rolü Can Yaman’a teklif etmişti. Ancak Sandokan isimli dizi ile anlaşan Can Yaman, programı da uymayınca bu rolü geri çevirmek zorunda kaldı. Ferzan Özpetek ise bu sefer rolü Burak Deniz’e teklif etti ve olumlu yanıt aldı.

Burak Deniz Instagram hesabından sık sık setten ve arkadaşları ile birlikte oldukları anlardan paylaşımlar yapıyor.