Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit, yeni bir projeye daha başlıyor!

Burak Özçivit, yeni bir projeye daha başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Özçivit, atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin başrolünde yer alıyor. Oyuncu, üçüncü sezonda da yine izleyicileri mest edecek performans sergileyecek. Dizinin yeni bölümleri heyecanla beklenirken, Burak Özçivit’ten yeni proje açıklaması geldi.

Dizinin üçüncü sezon heyecanını yaşadığını belirten oyuncu, bilgisayar oyunlarına bir hayli meraklı. Burak Özçivit, gençlerin oyunları çok takip etmesi nedeniyle kendisinin de bu alana ilgisinin olduğunu söyledi.

Burak Özçivit, Fatih Altın Çağ isimli proje ile oyun dünyasına ilk adımını atmıştı. Kendisi için de bu oyun projesinin güzel bir deneyim olduğunu anlatan Burak Özçivit, yeni proje müjdesi verdi.

Burak Özçivit, yeni bir projeye daha başlıyor! 7

Ünlü oyuncu, şöyle konuştu: “Onlar benim çok ilgimi çekiyor. O zaman gençlerle hep bir arada oluyorsun. Çünkü gençlik çok fazla takip ediyor oyunları. Onunla ilgili bir çalışmamız daha var. Şimdi yeni başlıyoruz. Çok seviyorum. Bütün arkadaşlarım iyi bilir. Öncesinde çok fazla oynuyordum. Seviyorum.”

Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen’in Alparslan dizisinde neler yaptığını da çok merak ediyor. Gazetecilerin sorusu üzerine ünlü oyuncu, “Merak ediyorum, neler yapıyorlar. Onlar da başlayacak yakında” diye konuştu.