Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman dizisi 16 yeni oyuncu ile şova çıkıyor!

Kuruluş Osman dizisi 16 yeni oyuncu ile şova çıkıyor!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanan iki sezonunda reytinglerin zirvesinden inmeyen ve seyirciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, merakla beklenen üçüncü sezonuna bu akşam yayınlanacak 65’inci bölümüyle başlıyor.

Dizinin yapımcı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ’ın “Seyirciler ezber bozan ve çok farklı bir Kuruluş Osman izleyecekler” sözleriyle tanımladığı üçüncü sezon öncesi beklentiler zirve yaparken, dizinin yeni sezonundan yayınlanan fragman, afiş ve görseller heyecanı zirveye taşıdı.

Büyüyen hikayesi, yenilenen ve genişleyen görkemli dekorları, kadroya katılan 16 oyuncu ve hikayeye dahil olacak sürpriz karakterleri ile sezona bomba gibi girecek ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonu için Kayı Obası yenilenip genişletilirken, Osman Bey’e dev bir otağ, yeni kaleler ve şehirler inşa edildi.

250 KİŞİLİK SANAT EKİBİ ÇALIŞTI

250 kişilik sanat ekibinin yoğun çalışması sonucunda inşa edilen yeni mekanların yanı sıra, ‘Kuruluş Osman’ oyuncuları için 100 yeni kostüm dikildi. 65’inci bölümde ekrana gelecek, çekimler i 10 gün süren su altı çekimleri için ise 15 kişilik profesyonel su altı çekim ekibi ve 10 kişilik profesyonel dalgıç kadrosu ‘Kuruluş Osman’ reji ekibine eşlik etti.

Kuruluş Osman dizisi 16 yeni oyuncu ile şova çıkıyor! 7

KADROYA 16 YENİ OYUNCU KATILDI

Kuruluş Osman’ dizisinin üçüncü sezon kadrosuna birbirinden iddialı oyuncular dahil oldu. Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Eser ve Ali Karaağaç, ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak isimler. Kadroya katılan oyuncuların karakterleri ise şimdiden merak konusu.

OSMAN BEY’İN HAMLESİ BİZANS’I VE KATOLİK DÜNYASINI KARIŞTIRIYOR

‘Kuruluş Osman’ın 65’inci bölümünde, Orhan’ın doğumu bütün Kayı Obası’nı ve bölgedeki Türkmenleri sevince boğarken, Osman Bey’in yeni hamlesi sadece İnegöl Tekfuru Aya Nikola’nın değil; Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris’in yanı sıra Bizans İmparatoru ve Katolik dünyasının da karşısına çıkmasına neden olacak!

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.