Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit’i üzen haber; Oyuncunun, Bodrum’daki evinin etrafında yangın çıktı!

Burak Özçivit’i üzen haber; Oyuncunun, Bodrum’daki evinin etrafında yangın çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –’Kuruluş Osman’ dizisi ile ekranlara gelen Burak Özçivit, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu eşi Fahriye Evcen ve oğulları Karan ile birlikte Bodrum’da atıyordu. Çift, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu Bodrum’daki evlerinde aldı.

Ünlü çift tatillerini noktaladı. İstanbul’a döndü. Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Burak Özçivit, İstanbul’a döner dönmez Bodrum’dan üzücü bir haber aldı. Özçivit’in Gümüşlük’teki evinin etrafındaki ormanlık alanda yangın çıktı.

Burak Özçivit’i üzen haber; Oyuncunun, Bodrum’daki evinin etrafında yangın çıktı! 21

Haberi uçaktan iner inmez öğrenen ünlü oyuncu, sitesinin bekçisinden kendisiyle sürekli bilgi paylaşmasını istedi. Yangın Gümüşlük’e inmesin diye canla başla mücadele edildi. Karadaki ekipler iş makineleri ile yangının yollarını kapatmaya çalışırken, halk da kovalarla ormana su taşıdı.

Burak Özçivit’i üzen haber; Oyuncunun, Bodrum’daki evinin etrafında yangın çıktı! 22

Tatilde enerji depolayan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, İstanbul’a yoğun iş temposuna geri döndü. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Fahriye Evcen’de 4 yıl aradan sonra, yeni sezon da ‘Alp Arslan’ dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu, ‘Akça Hatun’u canlandıracağı dizide baş rolü Barış Arduç ile birlikte paylaşacak.