Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı rakip tanımıyor! Yine paylaşım rekoru kırdı!

Sen Çal Kapımı rakip tanımıyor! Yine paylaşım rekoru kırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun açık ara en başarılı yapımı Sen Çal Kapımı her hafta rekor kırmaya devam ediyor. Geçen hafta, ülkemizin dört bir yanını saran yangınlar nedeniyle sosyal medya paylaşımlarında düşüş görülen dizi bu hafta yine 1 milyonun üzerine çıktı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 12 Ağustos Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı oldu.

Adım adım finale yaklaşan Sen Çal Kapımı dizisinde dün akşam çok uzun zamandır beklenen gerçekleşti ve Eda’yla Serkan evlendi. Bu da haliyle sosyal medya paylaşımlarına yansıdı. Dün, gün boyunca Sen Çal Kapımı hakkında sosyal medyada 1 milyon 165 bin 440 paylaşım yapıldı.

Sen Çal Kapımı rakip tanımıyor! Yine paylaşım rekoru kırdı! 7

Dün akşam, ekranlara ilk kez geçen hafta gelen İkimizin Sırrı dizisinin bir tekrarı daha vardı. Başrollerinde Aras Aydın ve Leyla Feray’ın yer aldığı ağır dram yüklü dizi tekrarında da fena olmayan bir paylaşım rakamı yakaladı. ATV’de yayınlanan İkimizin Sırrı, hakkında yapılan 1.176 paylaşımla gecenin ikincisi oldu.

TRT 1’de yeni yayınlanmaya başlayan Dünya Hali dizisi ise gecenin sonuncusu oldu. Absürt komedi türündeki dizi hakkında 772 paylaşım yapıldı.