Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit’ten her açıdan yakışıklıyım pozları!..

Burak Özçivit’ten her açıdan yakışıklıyım pozları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’in ilgiyle izlenen dizisi Kuruluş Osman’da ‘Osman Bey’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burak Özçivit, bu diziyle adeta ününe ün kattı.

Kuruluş Osman’ın ikinci sezonuyla ekranlara gelen Burak Özçivit, etkili performansıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan yakışıklı oyuncu zaman zaman paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Burak Özçivit’in son instagram paylaşımı hayranlarından tam not aldı. Değişik açılardan fotoğraflarını art arda paylaşan oyuncu adeta her açıdan yakışıklı olduğunu ispatlar gibiydi.

Burak Özçivit'ten her açıdan yakışıklıyım pozları!.. 10

Dağınık saçları ve doğal haliyle dikkat çeken oyuncunun paylaşımları, 20.1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Burak Özçivit'ten her açıdan yakışıklıyım pozları!.. 11

Meslektaşı Fahriye Evcen ile mutlu bir birlikteliği olan oyuncu hem iş hem de özel hayatında istikrarlı duruşuyla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda başarının önemini şu sözlerle anlatmıştı.

“Başarı hepimiz için o kadar önemli ki, herkes kendi için, başarılı olmak için uğraşıyor. Çünkü başarı en büyük motivasyonumuz. Hepimizi hayata bağlayan ve bir şeyler başarmamızı sağlayan… O yüzden insanın hayatta başarılı olması, aile ilişkilerinde başarılı olması, arkadaş ilişkilerinde, giydiklerinde bu insanı çok mutlu ediyor. Başarı bence çok önemli hepimiz için.”

Burak Özçivit'ten her açıdan yakışıklıyım pozları!.. 12

Oğlu Karan’dan da bahseden oyuncu, setten eve döndükten sonra akşamları oğlunu kendisinin uyuttuğuna değinerek, “Yıldız deyince aklıma son dönemde Karan geliyor. Çünkü, işten geldikten sonra onu ben uyutuyorum. Beyefendiyi uyutan tek şey yıldızlar. Yıldızları görmeden uyumuyor. Onu bahçeye çıkartıyoruz ve yıldızları görerek uyuyor” şeklinde konuşmuştu.

Burak Özçivit'ten her açıdan yakışıklıyım pozları!.. 13