Ana sayfa Dizi Haberleri Heyecanla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde işler iyice karıştı!

Heyecanla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde işler iyice karıştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasının iki ünlü ismi Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’u bir araya getirecek Süslü Korkuluk dizisinde işler karmakarışık oldu. Dizi, ekrana gelmek için gün sayarken büyük bir krizin içine girdi.

OGM Pictures tarafından çekilecek Süslü Korkuluk dizisinde her şey yolunda giderken büyük bir kriz patlak verdi. Peki işler tam rayına girmişken ortalığı bu kadar karıştıran neydi?

Süslü Korkuluk dizisinden ilk güzel haber 2021’in son haftasında gelmişti. Bu haberde Çağatay Ulusoy’un senaryoyu beğendiği ve teklifi kabul ettiği belirtilmiş, yönetmen Cem Karcı o sırada bulunduğu İspanya’dan koşarak Türkiye’ye gelmişti.

Cem Karcı ayağının tozuyla Süslü Korkuluk’un tanıtım filmini çekmiş ve 2022’nin ilk gününe yetiştirmişti. Artık dizinin sete çıkması için gün sayılıyordu. Ancak bir türlü o beklenen haber gelmiyordu.

Heyecanla beklenen Süslü Korkuluk dizisinde işler iyice karıştı! 7

Sonra Cem Karcı’nın koronavirüse yakalandığı ve çekimlere o yüzden başlanamadığı açıklandı. Ancak bu açıklamanın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen Süslü Korkuluk Cephesi’nden yine ses çıkmadı. Ancak dizinin tanıtım filmi TV8 ekranında dönmeye devam ediyordu.

Nihayet diziyle ilgili gerçek geçen hafta ortaya çıktı. Buna göre Süslü Korkuluk, TV8’de değil dijital platform Disney Plus’da yayınlanacaktı. Bunun arkasında yatan ise büyük bir krizdi.

İddiaya göre OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam ve TV8’in sahibi Acun Ilıcalı arasında bir kriz çıkmış ve anlaşma bozulmuştu. Dolayısıyla artık dizinin TV8’de yayınlanması mümkün değildi.

Şimdi herkesin büyük bir heyecanla sete çıkmasını beklediği Süslü Korkuluk dizisindeki krizin çözülmesini ve yayınlanacağı kanalın kesinleşmesini bekliyor.