Ana sayfa Sosyal Medya Burak Serdar Şanal yeni proje heyecanı yaşıyor!

Burak Serdar Şanal yeni proje heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kimse Bilmez dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Özgü Kaya ile Burak Serdar Şanal çifti mutluluk dağıttı.

Arkadaşları Çiğdem Batur’un başrolünde yer aldığı Aşk Yolunda isimli sinema filminin galasına katılan ikili, destek için bulunduklarını belirtti. Pandemi nedeniyle insanların sinemadan uzaklaştığı biliniyor. Burak Serdar Şanal, insanların yeniden sinema salonlarını doldurmasını istediğini söyledi.

Ünlü çift şıklık sergilerken, Özgü Kaya’nın sevgilisinin giyimini yönlendirdiği de ortaya çıktı. Yeni bir proje için anlaşma yapan Burak Serdar Şanal, Aynasız isimli sinema filminde yer alacak.

Tolgahan Sayışman’ın yapım şirketi Han Medya Yapım tarafından hazırlıkları devam eden projenin çekimleri yakında Antalya’da başlayacak. Burak Serdar Şanal, “Güzel bir proje. Tolgahan’ın ilk sinema filmi. İnşallah gişemiz güzel olur” dedi.

Hem yapımcı hem de başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman’ın çok çalışan birisi olduğunu ifade eden Burak Serdar Şanal, iyi bir projenin geldiğini belirtti.

Çift, basın mensuplarının evlilik soruları karşısında yine zor anlar yaşadı. Şu anda böyle bir düşüncelerinin olmadığını belirten Özgü Kaya, projelere odaklandıklarını belirtti.

Burak Serdar Şanal yeni proje heyecanı yaşıyor! 7

Burak Serdar Şanal ayrıca instagram hesabından sevgilisi ile birlikte fotoğrafını yayınladı ve şu hoş sözleri yazdı:

Ben seversem ne kalbimle, ne de aklımla severim.
Olur ya …
Kalp durur …
Akıl unutur …
Ben seversem ruhumla severim.
O ne durur, ne de unutur …