Ana sayfa Sosyal Medya Meltem Cumbul hayranları Kırmızı Oda heyecanı yaşıyor!

Meltem Cumbul hayranları Kırmızı Oda heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, uzun süredir projelerde yer almıyordu. Ancak Kırmızı Oda dizisinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, konuk oyuncu olarak yapımda yer almaya başladı.

Kırmızı Oda dizisinin 51. yeni bölümü 12 Kasım Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Meltem Cumbul da yeniden televizyon ekranında görünecek. Hayranlarının heyecanla beklediği, etkileyici bir hikaye ile ünlü oyuncu güçlü bir geri dönüş yapacak.

En son 2013-2014 sezonunda Muhteşem Yüzyıl isimli dizideki Fatma sultan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Meltem Cumbul, tam 7 yıl sonra tekrar dizilere dönüş yaptı.

Binnur Kaya ile Kırmızı Oda dizisindeki karşılıklı sahneleri bir hayli duygusal geçen oyuncu, kendisini çok günahkar bir kadın olarak tanımlayan bir karakteri canlandırdı.

Dizi hayranları hem Kırmızı Oda’nın yeni bölümünü hem de Meltem Cumbul’u büyük bir heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yapıyor. Sosyal medyada hayranlar, “Harika bir bölüm bizi bekliyor” diyerek de dizinin 51. yeni bölümünün çok etkili olacağını düşündüklerini ifade ediyor.

Kırmızı Oda dizisi geçen sezon çok başarılı sonuçlar aldı ve birinciliklere adını yazdırdı. Ancak ikinci sezonda reytingler bir hayli düştü. Dizi yine birincilikler alabiliyor ama geçen yıla göre ciddi bir izleyici kaybı da yaşadı.