Ana sayfa Sosyal Medya Baba acısı süren Pelin Öztekin, yeni dizi müjdesi verdi!

Baba acısı süren Pelin Öztekin, yeni dizi müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Rasim Öztekin, 14 Ocak 1959’da İstanbul’da dünyaya geldi. 8 Mart 2021 tarihinde daha 62 yaşındayken vefat eden oyuncu hayranlarını derinden üzdü.

Seksenler dizisinde canlandırdığı Fehmi karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu hem dizide anılıyor hem de kızı Pelin Öztekin, zaman zaman paylaşımları ile baba acısını ortaya koyuyor. Sevgilisi Alican Tabak ile birlikte Aşk Yolunda isimli sinema filminin galasına katılan oyuncu, acıların kolay kolay kaybolmadığını söyledi.

Baba acısı süren Pelin Öztekin, yeni dizi müjdesi verdi! 7

Pelin Öztekin, “Geride kalmıyor tabii ki de. Hem olmuyor bir şekilde absorbe etmeye çalışıyoruz. Atlatmaya çalışıyorsunuz. Başka şeylerle o anı ötelemeye çalışıyorsunuz. Ama o unutulacak bir şey değil” diye konuştu.

Yaz ayında çektiği sinema filminin yakında vizyona gireceğini belirten Pelin Öztekin, görüşmekte olduğu bazı projeler bulunduğunu söyledi.

Oyuncu, biraz kendisini dinlemek istediğini ama artık çalışma vaktinin geldiğini belirtti.

1 yıl dizilere ara veren Pelin Özkekin, “Ocak’ta inşallah çok güzel bir diziyle karşınızda olacağım” diyerek de yeni dizi müjdesini verdi.

1987 yılında İzmit’te dünyaya gelen oyuncu, 2004 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Hayat Bilgisi dizisiyle kariyerine başlayan Pelin Öztekin; Sınıf, Doksanlar, Hayat Şarkısı, Yuvamdaki Düşman, Koca Koca Yalanlar, Aşk Ağlatır ve son olarak da Çatı Katı Aşk dizilerinde yer aldı.