Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi için final ihtimali her geçen hafta daha da güçleniyor!

Üç Kız Kardeş dizisi için final ihtimali her geçen hafta daha da güçleniyor!

tarafından ker_def

Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin başrolünde yer aldığı, Görkberk Demirci’nin de kadroya geçtiğimiz sezon katılması ile birlikte hikayenin iyice hareketlendiği Üç Kız Kardeş dizisinde reyting sonuçlar tatmin etmiyor.

Türkan ve Somer karakterlerinin aşk hallerinin izleyicileri artık fazlasıyla sıktığını, yeni konuların öne çıkması noktasında senaristlerin yeterince başarılı olamadığı ve reytinglerinin daha da düşmesinin kaçınılmaz olduğu bir süreç yaşanıyor.

Üç Kız Kardeş dizisi daha önce salı akşamları yayınlanırken, artık Cumartesi akşamları izleyici ile buluşuyor. Kanal D’nin dizinin iyice düşen reytingleri karşısında çok da fazla süre tanıması beklenmese de sezon sonuna kadar hikayenin devam etmesi ihtimali de bulunuyor.

Üç Kız Kardeş dizisi ilk iki sezonda müthiş bir başarı ortaya koydu ve bu güçlü çıkışın arkasında iyi hikaye ve başarılı oyunculuk performansları vardı. Şimdi ise izleyicilerin artık hikayesini eleştirdiği, ekran başına geçmek istemediği bir süreç yaşanıyor. İşte bu yaşanan gelişmelerden sonra Üç Kız Kardeş dizisinin finale doğru adım adım ilerlediği gerçeğini ifade etmek yanlış olmayacaktır.