Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Sevinç dizi yapımcılarına sitemli bir gönderme yaptı!

Burak Sevinç dizi yapımcılarına sitemli bir gönderme yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Burak Sevinç, şimdiye kadar rol aldığı projelerle öne çıkan genç oyunculardan birisi oldu. 2011 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, 10 yıllık kariyerinde hep iyi karakterlere hayat verdi.

Yapımcılardan kendisine kötü adam rolü gelmemesinden yakınan oyuncu, böyle bir karaktere hayat vermek istediğini açıkladı. Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Yalan Dünya, Evli ve Öfkeli, Kurtlar Vadisi Pusu, Altınsoylar, Söz, Leke, Bonkis, Kırmızı Oda gibi dizilerde yer alan oyuncu, hep iyi adam olarak izleyici karşısına çıktı.

Rol aldığı projelerde kötü adam karakteri canlandırmamış olmayı bir eksiklik olarak gören Burak Sevinç, böyle bir rolü canlandırmak istediğini ve menajerinden de bu yönde bir talepte bulunduğunu söyledi.

TRT1’de yayınlanması planlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli isimli dizinin setinde bulunan ve çalışmalarına devam eden oyuncu, yeni rol beklentisiyle ilgili şunları söyledi:

“Benim birkaç yıldır çok acayip bir şeyim var. Menajerlerime de bunu söyledim. Kötü adam oynamak istiyorum. Hep iyi karakterler oynadım. Bu zamana kadar oynadığım işlerin hepsi birbirinden farklı karakterlerdi ama iyi adamlardı. Bir gün kötü karakter gelse, keşke oynasam. O da değişik bir şey olacak benim için. Onu da deneyimlemek istiyorum. Bana pek öyle karakterler gelmiyor. Bir oyuncunun her şeyi oynayabileceğinin farkında olduklarını düşünüyorum. Umarım olur. Değişik bir proje gelirse çok sevinirim.”