Ana sayfa Sinema Burak Sevinç bu sefer de ünlü müzisyen Murat Göğebakan rolüyle hayranlarını mest edecek!

Burak Sevinç bu sefer de ünlü müzisyen Murat Göğebakan rolüyle hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

Yapımı CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyacak ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filmi 8 Aralık’ta vizyona girecek. Fragmanıyla seyircileri derinden etkileyen film için özel bir soundtrack albüm de hazırlandı.

Şarkılarıyla milyonları kendine hayran bırakan Murat Göğebakan’ın unutulmaz eserleri ünlü oyuncu Burak Sevinç tarafından yeniden yorumlandı.

Göğebakan’ın mücadelelerle geçen hayatını sinema seyircileriyle paylaşmaya hazırlanan Burak Sevinç, oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de çok konuşulacak. Stüdyoda gösterdiği performansıyla büyük beğeni toplayan Burak Sevinç, Murat Göğebakan’ın imza şarkılarını özenle seslendirdi.

Burak Sevinç bu sefer de ünlü müzisyen Murat Göğebakan rolüyle hayranlarını mest edecek! 7

Murat Göğebakan Kalbim Yaralı filminin soundtrack albümünde; ‘Ben Sana Aşık Oldum’, ‘Gafil Gezme Şaşkın’, ‘Kör Bıçak’, ‘Vurgunum’ ve ‘Kalbim Yaralı’ şarkıları yer alıyor.

DMC etiketi ile yayınlanan albüm Spotify, Apple Music, YouTube, YouTube Music, deezer, TikTok, anghami, Amazon Music ve Fizy platformlarından dinlenebiliyor.

Murat Göğebakan’ın mücadelesinden yola çıkılarak hazırlanan filmin yönetmenliğini Ali Ayyıldız üstlenirken, senaryosu Ali Ayyıldız, Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak imzası taşıyor.

Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç’e, Tuvana Türkay ve Hande Soral eşlik ettiği filmin oyuncu kadrosunda Merve Kansu, Necmi Yapıcı, Feride Çetin, Levent Tülek, Durukan Çelikkaya, Faruk Pakiş, Güney Kılınç yer alıyor.

Kral FM’in medya sponsoru olduğu film milyonların kalbindeki yeri hiç eksilmeyen, adı halen ve daima ‘sevda’ ile anılan Göğebakan’ın hayata tutunma hikayesini, başarı müzik yolculuğunu ve aşk ile olan sınavlarını anlatıyor.

‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ 8 Aralık’ta sinemalarda.