Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç, hem oyunculuğu hem de sesiyle hayran bıraktı!

Burak Sevinç, hem oyunculuğu hem de sesiyle hayran bıraktı!

tarafından ker_def

Yapımı CNS Production ve HM Production’ın üstlendiği Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyacak ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ bugün (8 Aralık Cuma) vizyona giriyor.

Yayınlanan fragman ve soundtrack albümün ardından sosyal medyada geniş bir kitle tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutulan film şarkılarıyla milyonları kendine hayran bırakan Murat Göğebakan’ın mücadelesinden yola çıkılarak hazırlandı.

BURAK SEVİNÇ’E ÖVGÜLER

Sosyal medya ortamında izleyiciler Burak Sevinç’e övgü dolu yorumlarda bulundu. Oyuncunun rolün adeta yaşadığını ve böylelikle hakkını verdiğini belirten kullanıcılar, filmden çok etkilendiklerini ifade ettiler.

Burak Sevinç, hem oyunculuğu hem de sesiyle hayran bıraktı! 7

Yönetmenliği Ali Ayyıldız’a , senaryosu Ali Ayyıldız, Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak’a ait filmde unutulmaz şarkıcı Göğebakan’ı başarılı oyuncu Burak Sevinç canlandırıyor.

Fragmanlarda Murat Göğebakan’a benzerliğiyle dikkat çeken Burak Sevinç, seslendirdiği soundtrack albüm ile de övgü dolu yorumlar aldı.

‘Ben Sana Aşık Oldum’, ‘Gafil Gezme Şaşkın’, ‘Kör Bıçak’, ‘Vurgunum’ ve ‘Kalbim Yaralı’ şarkılarını seslendiren Burak Sevinç film vizyona girmeden hem oyunculuğuyla hem de sesiyle seyircileri etkiledi.

Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç’e, Tuvana Türkay ve Hande Soral eşlik ettiği filmin oyuncu kadrosunda Merve Kansu, Necmi Yapıcı, Feride Çetin, Levent Tülek, Durukan Çelikkaya, Faruk Pakiş, Güney Kılınç yer alıyor.

Kral FM’in medya sponsoru olduğu film milyonların kalbindeki yeri hiç eksilmeyen, adı halen ve daima ‘sevda’ ile anılan Göğebakan’ın hayata tutunma hikayesini, başarı müzik yolculuğunu ve aşk ile olan sınavlarını anlatıyor.

‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ sinemalarda.