Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay hayranlarına müdje, yeni proje için sete çıktı!

Tuvana Türkay hayranlarına müdje, yeni proje için sete çıktı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay bir süredir dizilerde yer almıyordu. Yasak Elma’dan ayrılmasının ardından Kağıt Ev ve Çember isimli dizilerde izlediğimiz oyuncu, yeni dönemde ise bir sinema filmi için sete çıktı.

Ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın hayatının anlatıldığı filmin başrol kadın oyuncusu olan Tuvana Türkay, böylelikle hayranlarına yeni bir proje müjdesi daha vermiş oldu. Burak Sevinç ile partner olan Tuvana Türkay’ın ekip ile birlikte çekimlere katıldığı belirtildi. Oyuncu hikayede Selma isimli karakteri canlandıracak.

Murat Göğebakan Kalbim Yaralı isimli sinema filminde ünlü müzisyenin yaşam öyküsünü izleyeceksiniz.1968 yılında Adana’da dünyaya gelen ünlü şarkıcı, 2014 yılının Temmuz ayında kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu önemli rol için bir süredir çalışan Burak Sevinç, en son yaz döneminde atv’de yayınlanan ve kısa süren İçimizdeki Ateş isimli dizi projesinde bulunmuştu.

Tuvana Türkay hayranlarına müdje, yeni proje için sete çıktı! 8

Burak Sevinç ile Tuvana Türkay ikilisinin uyumu ve enerjisi de şimdiden merak konusu oldu.

Filmde Göğebakan’ın hayata tutunması, müzikle tanışması, aşk ile sınavları, ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ isimli şarkılarıyla birlikte milyonlarca izleyici ile buluşması, ayrıca; seyircisine, oğluna, eşine vedası anlatılacak.

‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ 2023’ün ilk aylarında seyirciyle buluşacak!

Burak Sevinç’in ünlü müzisyeni canlandırırken sergileyeceği performans da önümüzdeki yıl çok konuşulacağa benziyor.

Tuvana Türkay hayranlarına müdje, yeni proje için sete çıktı! 9