Ana sayfa Sosyal Medya Üst üste dizi şansızlığı yaşayan Bahar Şahin yeni filmi için sete çıktı!

Üst üste dizi şansızlığı yaşayan Bahar Şahin yeni filmi için sete çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı. Oyuncu, bu dizideki ‘Ceren’ karakteriyle o kadar beğeni topladı ki bir sonraki projesi için hayranları da meraklı bir bekleyişe başladı.

Zalim İstanbul’dan sonra uzun süre dizilerde rol almayan Bahar Şahin iki yıl aradan sonra dijital platform Gain için çekilen Duran isimli bir dizide oynadı.  Ardından Fox TV’de ekrana gelen Gülümse Kaderine ile yeniden televizyona dönüş yapan oyuncunun dizisi beklenen ilgiyi görmedi ve  5 bölüm sonra final yaptı.

Dizi şanssızlığının ardından oyuncu beyazperdede hayranlarının karşısına çıkmak için hazırlıklara başladı. Bahar Şahin’in başrolünde yer aldığı Roza adlı filmin çekimleri Mersin’de başladı.

Üst üste dizi şansızlığı yaşayan Bahar Şahin yeni filmi için sete çıktı! 7

Roza’da Bahar Şahin’e Belçim Bilgin ve Burak Sevinç eşlik ediyor.  Hamit İzol’un yapımcılığını üstlendiği ve yazdığı kitaptan uyarlanan gerçek bir hayat hikâyesini anlatan projenin yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan oturuyor. Filmin çekimleri Mersin, Şanlıurfa ve Hatay’da gerçekleşecek. Uzun süredir setlerden uzak olan oyuncu Belçim Bilgin filmde ‘Fate’ adlı karaktere hayat verecek.