Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Göğebakan filmindeki yanlışlar nedeniyle Burak Sevinç çok üzgün!

Murat Göğebakan filmindeki yanlışlar nedeniyle Burak Sevinç çok üzgün!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burak Sevinç, son yıllarda rol aldığı projelerde ortaya koyduğu etkileyici performans ile dikkat çeken erkek oyunculardan birisi oldu.

Ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın filminde başrolde yer alan ve iyi de bir oyunculuk sergileyen Burak Sevinç, senaryo dolayısı ile pişmanlık yaşadığını da çekinmeden söyledi.

Murat Göğebakan’ı anlatırken, magazinzel bir bakış açısı ile olayın üzerine gidildiğinin altını çizen ünlü oyuncu, filmde yanlışlar olduğunu ve bu nedenle çok üzüldüğünü ifade etti.

İşte Burak Sevinç’in gazeteci Sibel Arna’nın youtube kanalında anlattığı konuyla ilgili detaylar:

“Murat Göğebakan insanmış, çok iyi bir insanmış. Çevresine karşı tek bir yanlış yapmadan ölmek isteyecek kadar duyarlı bir insan… Göğebakan’ın hayatını canlandırdığım “Kalbim Yaralı” filminde bunları çok fazla yansıtamadık. Biz ne yazık ki ünlenmesiyle aşk hayatı arasındaki magazin ağırlıklı bölüme odaklandık. Onların da bir çoğunu yanlış vermişler aslında, benim de sonradan haberim oldu. İlk defa bu röportajda söylüyorum bunu. Ben oyuncuyum senaryoya göre hareket etmek durumundayım, ben daha derinine inip gerçekleri bilemem. Bu sebeple filmde yaptığımız yanlışlar var daha doğrusu varmış. O zamanlar bilmiyordum, bilseydim müsaade etmezdim. Üzgünüm gerçekten bilmiyordum. “