Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç, Hacı Bayram Veli rolü için çok endişelendi!

Burak Sevinç, Hacı Bayram Veli rolü için çok endişelendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılında başladığı oyunculuk macerasında birbirinden farklı rollerle hem dizilerde hem de sinemada yer alan Burak Sevinç, başarılı adımlarına bir yenisini ekledi.

TRT için hazırlanan Aşkın Yolculuğu isimli serinin ikinci dizisi için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Aşkın Yolculuğu Yunus Emre isimli dizinin ardından şimdi de 26 bölümlük Hacı Bayram Veli projesi geliyor…

Söz dizisinde canlandırdığı Fethi karakteri ile akıllara yazılan Burak Sevinç, sonrasında Leke isimli dizide ilk kez başrolde yer almıştı. Son yılların en çok aranılan erkek oyuncularından olan Burak Sevinç, Bonkis isimli dizinin yanı sıra Kırmızı Oda’da da etkili bir oyunculuk sergiledi.

Şimdilerde Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde başrolde yer alan Burak Sevinç, ilk kez bu kadar eski bir dönemde geçen bir yapımda yer aldığını söyledi.

Ünlü oyuncu, yeni imajıyla da dikkat çekerken sakalları ve bıyıkları ile de çok farklı bir kimliğe bürünmüştü. Yeni dizi teklifi gelince tedirgin olduğunu anlatan oyuncu, “Bu dönemin insanlarını tanımıyoruz, bilmiyoruz. Kitaplardan bildiğimiz bir tarih, bi endişe ettim açıkçası. Ekolojisini bilmediğimiz, insanları bilmediğimiz, tipolojik olarak bile bilmediğimiz bir dönemi canlandırmak zor” diye konuştu.

Yapımcıların bu dönemi anlatan güzel kaynaklar elde ettiğine değinen Burak Sevinç, kendisinin de bunlardan faydalandığını ifade etti. Dizi için çok titiz çalıştıklarını anlatan Burak Sevinç, tarihçilerle de bir araya gelerek proje için destek aldıklarını anlattı.

Diziden çıkacak sonucu çok merak ettiğini anlatan ünlü oyuncu, kendisinin de heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.

Hacı Bayram Veli, 1352 ile 1430 yılları arasında yaşayan, Türk mutasavvıf ve şairdir.