Ana sayfa Sosyal Medya Burak Sevinç hayatında ilk kez bu kadar radikal bir imaj yaptı!

Burak Sevinç hayatında ilk kez bu kadar radikal bir imaj yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Sevinç, çekimleri Kartal’da hazırlanan özel platoda devam eden Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli isimli dizinin başrolünde yer alıyor. Dizi TRT1’de ekranlara gelecek.

Yapımcı Kemal Tekden’in büyük bütçe ile hayata geçirdiği proje için, özel bir dekor uygulaması yapıldı. Yeni bir mahalle oluşturulan Kartal’daki platoda her şey aslına uygun şekilde yansıtılmaya çalışıldı.

Burak Sevinç, şair ve mutasavvıf Hacı Bayram Veli karakterine hayat veriyor. 1352 doğumlu olan ünlü şairi canlandırmak oyuncu adına büyük bir gurur. Aynı zamanda rolü için yeni bir imaj yapan oyuncu, ilk kez bu kadar uzun sakallara sahip.

Burak Sevinç hayatında ilk kez bu kadar radikal bir imaj yaptı! 7

“İlk defa bu kadar uzattım” diye konuşan oyuncu, uzun sakalları ve bıyıkları ile hayranlarını fazlası ile şaşırttı. Burak Sevinç, dizi içinde karakterin yaşlandığı dönemde makyaj ile imajının da bir hayli değişeceğini anlattı.

Kendisi için değişik bir süreç yaşandığını ve çok ilginç olduğunu anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Deneyimlemek istedim bir proje. Bu işte kılıç kalkan yok. Bu iş bambaşka. Manevi tarafı çok ağır. Mental olarak bir oyuncuyu çok zorlayan bir iş. Açıkçası çok zorlanıyorum. Ama bir oyuncu olarak büyük sevinç duyuyorum.”

Kostümleri giydikten sonra hikayede anlatılan dönemi yaşamaya başladığını anlatan oyuncu, “İlginç bir şekilde ben oyunculuk okumadım. Daha çok hissiyatımla, karaktere bürünmeye çalışıyorum. Kostüm çok yardımcı oluyor. Plato çok güzel yapıldı, o dönemi gerçekten yansıtıyor. Otomatik olarak sahneye giriş yaptığımda, o insan olarak sahneye girmeye çalışıyorum” diye konuştu.