Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisi Yalancı için mükemmel bir seçim!

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisi Yalancı için mükemmel bir seçim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranlarının son dönemde heyecanla bekledikleri yapımlardan birisi de Show TV’de yayınlanacak olan Yalancı dizisi… Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizisin oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor. Özellikle başrolde yer alan Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun çok iyi seçimler olması diziye olan ilgiyi de artırıyor.

Sette yoğun bir tempoda çalışmaya başladıklarını belirten Burçin Terzioğlu, her şeyin yolunda olduğu mesajı verdi. Ayrıca televizyon dizilerini özlediğini dile getiren oyuncu bir hayli heyecanlı… Setten gelen fotoğraflarda ekibin işine motive olduğu ve Yalancı dizisinin çok iyi bir iş olacağını anlatıyor.

Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın da başrolünde yer aldığı dizi, İngiliz yapımı olan The Liar uyarlaması… Yalanın insan hayatında ne kadar büyük yeri olduğu ve ne tür büyük sorunlara yol açabileceğini dizinin hikayesinde göreceksiniz.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisi Yalancı için mükemmel bir seçim! 9

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, 2017-2020 yılları arasında yayınlanan The Liar’ın çok etkileyici bir yapım olduğunu belirtti ve uyarlama dizinin başarılı olmasının senaryoya bağlı olduğunu anlattı.

Güleroğlu, “Buna karşılık başarıyı getirecek asıl detay, her uyarlamada olduğu gibi yan konuların ve karakterlerin orijinali bozmayacak biçimde yaratılması olacaktır” diyerek önemli bir vurguda bulunuyor.

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin çok iyi seçimler olduğuna da değinen Anibal Güleroğlu, bunun nedenini ise şöyle anlattı:

“İşin oyuncu kanadı derseniz … Ekip orijinalin ruhunu aktarmak adına şahane diyebilirim. Burçin Terzioğlu’nun mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyorum. Çünkü yeri geldiğinde Laura’nın inişli çıkışlı kişiliğini Deniz’e layıkıyla adapte etmekle kalmayacak üstüne kendinden de katkıda bulunacaktır. Keza rollerinin hakkını veren Salih Bademci için de öyle.

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisi Yalancı için mükemmel bir seçim! 10

Ve başarı adına şunu da hatırlatmak isterim… ‘Yalancı’nın kendini iç mekanlara hapsetmemesi oldukça önemli. Mesela orijinalinin başlangıcındaki gibi etkileyici görselliklere ve dış mekanlara ağırlık verilerek diziye renk katacak atmosfer desteği sağlanmalı derim. İzleyici dar alandaki paslaşmalara çokça doydu zira.

Sezonun en iddialı dizisi olma adaylığıyla Hülya Gezer’in yönetmenliğinde çekimlerini başlatan ‘Yalancı’, yeni bir uyarlama olmanın çıtasını yükseltebilme performansına sahip! Show TV ekranında boy gösterdiğinde ‘Sadakatsiz’ gibi sevilmesi de kuvvetle muhtemel. Yeter ki yapım kendisine inansın!

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci ikilisi Yalancı için mükemmel bir seçim! 11

Bunların ötesinde gerçeği sorgulayan ‘Yalancı’nın kadın dokunuşlarındaki performansını ve yalanla gerçeğin hakkının ne oranda verileceğini de bekleyip göreceğiz elbet.”