Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’yi yeni sezonda zirveye çıkartacak iki büyük dizi!

Show TV’yi yeni sezonda zirveye çıkartacak iki büyük dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan yeni dizilerin hazırlıkları devam ediyor. Bu yapımlardan birisi Murat Yıldırım, Melisa Şenolsun, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Aziz dizisi olarak öne çıkıyor.

Elinde hiçbir dizisi kalmayan ve tüm yapımlarına final yaptırmış durumdaki Show TV’nin yeni dönemde dizi hayranlarını ekranına çekmek için çok etkileyici yapımlara ihtiyacı var. Murat Yıldırım hayranlarını ekrana taşıyacak olan Aziz dizisi bu noktada önemli bir çıkış yapacak. Bir diğer dizisi ise Yalancı…

Show TV'yi yeni sezonda zirveye çıkartacak iki büyük dizi! 4

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın yer aldığı Yalancı dizisinin çekimlerine geçtiğimiz gün başlandı. Ekip yoğun bir tempoda çalışıyor ve ortaya çok iddialı bir dizi çıkacak. Yalancı dizisi, İngiliz yapımı olan The Liar uyarlaması olacak.

Günümüz insan ilişkilerinin geldiği nokta çarpıcı bir hikaye ile ortaya konulacak. Yalana ve yalan söylemenin ne kadar kötü sonuçlar doğurabileceğine yönelik birçok sahne sunacak olan yeni dizi, izleyicilerin de kendilerini sorgulamasına fırsat verecek. Yalancı dizisi için değerlendirmede bulunan Milliyet Blog Yazarlarından Anibal Güleroğlu, başarılı olunmasının tamamen senaristlerin ortaya çıkartacağı hikaye kurgusunda olduğunun altını çizdi.

Show TV'yi yeni sezonda zirveye çıkartacak iki büyük dizi! 5

Anibal Güleroğlu, dizinin oyuncu kadrosunun çok iyi seçim olduğunu belirtti ve şu değerlendirmeyi yaptı:

“‘Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir’ felsefesinden ilerleyerek ‘İki taraf, tek doğru’ diyecek olan Süreç Film yapımcılığındaki ‘Yalancı’ da çıkış noktasında orijinaliyle birebir aynı yoldan ilerleyeceğini genel hikayesiyle göstermekte bize.

Şöyle ki; Edebiyat öğretmeni Deniz ve ünlü bir cerrah olan Mehmet Emir ‘Yalancı’nın temelindeki karakterler olarak öğretmen-veli denkleminde karşılaşıp tanışacaklar. Bu iki yalnız insanın yemek buluşması ve birlikte geçirilen gecenin ardından gelişecek olan gerilim de içeriğin çatışmacılığını ve sürükleyiciliğini yaratacak.

Show TV'yi yeni sezonda zirveye çıkartacak iki büyük dizi! 6

Velhasıl başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın yer aldığı ‘Yalancı’nın konusu da tıpkı orijinali gibi, haklı olduklarını ispat etmeye çalışan iki insanın farklı biçimde anlattıkları gecenin gerçeğini aramak ve herkesten yüzünü gizleyen gerçeğe ulaşmak üzerine gelişecek.

İki yapımın hikâye denkleşmesini yapmanın ardından diyeceğim o ki, ‘Yalancı’ dizisi orijinalinin başarısından dolayı ilk elden avantajlı işlerden olma pozisyonunda. Dolayısıyla büyük ihtimalle sıkıntısız bir başlangıç yapılacaktır.

Buna karşılık başarıyı getirecek asıl detay, her uyarlamada olduğu gibi yan konuların ve karakterlerin orijinali bozmayacak biçimde yaratılması olacaktır. Çünkü orijinalin tükendiği noktada bocalamak her daim ihtimal dahilinde. Kuşkusuz bunun yükü de büyük ölçüde senaryoyu ortaya çıkartacak olan Yazıhane ekibine düşmekte.”